مزایای شگفت‌انگیز بازاریابی درون‌گرا یا Inbound Marketing

ساخت وبلاگ

بازاریابی درون‌گرا، درونی، ، جاذبه‌ای یا ربایشی (Inbound Marketing) در دنیای کسب و کار در واقع فرآیندی برای جذب (Attract)، ایجاد تعامل (Engage) و جلب رضایت مشتری (Delight) است. این روش در نهایت هم برای مخاطبان و هم برای سازمان ارزش آفرین است، باعث رشد سازمان شده و اعتماد افراد به کسب و کار را افزایش می‌دهد. استفاده در بازاریابی درونگرا، شما به عنوان صاحب کسب و کار، مشتری راغب را به سمت خود خواهید کشاند. در حقیقت این مشتری‌ها هستند که در زمان نیاز به سراغ شما می‌آیند.

این روش از بازاریابی در مقابل مفهوم بازاریابی برون‌گرا یا Outbound Marketing قرار می‌گیرد. در بازاریابی برون‌گرا با استفاده از روش‌های سنتی و تبلیغات مستقیم به دنبال مشتری می‌رویم. در این روش، هدف اصلی افزایش فروش است و به ایجاد ارزش توجه چندانی نمی‌شود.

هدف کسب و کارها از بازاریابی درون‌گرا این است که مشتری بالقوه را جذب کرده (Attract)، با او تعامل ایجاد کنند (Engage) و در نهایت اشتیاق او را جهت وفاداریبرانگیزند. (Delight)

جذب (Attract)

فرض کنید فروشنده‌ی لوازم خانگی هستید. به جای اینکه شما به دنبال مشتری بگردید و یا هزینه‌ی زیادی صرف تبلیغات مختلف کنید، می‌توانید از روش‌هایی استفاده کنید تا افرادی که به لوازم خانگی احتیاج دارند، خودشان شما را بیابند و جذب محصولات شما شوند. این مشتریان بالقوه، پتانسیل زیادی برای تبدیل شدن به مشتریان بالفعل دارند. در این مرحله، وب‌سایت و شبکه‌های اجتماعی، دو کانال اصلی برای ورود این افراد هستند. شما می‌توانید از طریق نوشتن مقالات مفید و آموزنده درباره‌ی محصولات خود و طرز کار آن‌ها، اعلام قیمت‌ها در وب‌سایت و قرار دادن عکس‎‌ها و ویدیوهای جذاب در شبکه‌های اجتماعی، آگاهی از برند را بالا ببرید و افراد را به سمت خود جذب کنید. به این ترتیب با گذشت زمان و با به‌کارگیری روش‌های اثربخش بازاریابی در شبکه‌های اجتماعی، شما به افراد بسیار زیادی دسترسی دارید که به انتخاب خودشان، دنبال‌کننده‌ی محصولات و فعالیت‌های شما هستند. به علاوه، اگر محتوای شما جذاب باشد، مخاطبان آن را بازنشر می‌کنند و به سرعت وایرال خواهد شد.

همچنین باید به کمک استراتژی تولید محتوا و لینک بیلدینگ، وب‌سایت خود را بهینه سازی کنید، تا مخاطب به راحتی شما را در موتور جستجو پیدا کند.

تعامل (Engage)

در این مرحله باید با استفاده از مدیریت Lead، مشتریان بالقوه را به مشتریان بالفعل تبدیل کنید. می‌توانید با استفاده از روش‌هایی مانند پر کردن فرم عضویت و یا به کمک پیشنهادات هیجان‌انگیز و طراحی CTAهای جذاب، آن‌ها را به تعامل وادارید و به اطلاعات شخصی آنان مانند پست الکترونیکی یا شماره تماس دست پیدا کنید. سپس با استفاده از سیستم مدیریت ارتباط با مشتری، با مخاطبان مکالمه و تعامل دوطرفه ایجاد کنید. در این مرحله ضمن ارائه‌ی محتوای جذاب و آموزنده و تلاش برای پاسخ دادن به سوالات مخاطب، پیشنهاداتی جهت یادآوری برای خرید محصول ارائه کنید. اگر پرسونای مخاطب و عادات و سلایق آن‌ها را بشناسید، در مراحل بعدی می‌توانید از استراتژی‌های شخصی‌سازی تولید محتوا برای هر گروه از مخاطبان استفاده کنید.

جلب رضایت مشتری (Delight)

هدف نهایی از بازاریابی درون‌گرا، وفاداری مشتریان و رضایت آن‌هاست، چرا که رضایت مشتریان مانند سوخت برای موتور رشد یک کسب و کار عمل می‌کند. یک مشتری راضی بهترین مبلغ شماست. شما نباید مشتریان را از یاد ببرید. می‌توانید با توجه به پرسونای مشتریان و اطلاعاتی که در دست دارید، برای آن‌ها محتوای شخصی‌سازی شده و مطابق با علاقه‌شان ارسال کنید، آن‌ها را در نظرسنجی‌ها شرکت دهید، به مناسبت‌های مختلف برای‌شان کدهای تخفیف و یا هدایای کوچکی ارسال کنید و یا از مشتریان ویژه برای شرکت در مراسم‌ها و قرعه‌کشی‌ها به عنوان مشتری وفادار و ارزشمند دعوت کرده و تقدیر نمایید.

پیشرفت تکنولوژی و استفاده از دیجیتال مارکتینگ به کمک بازاریابی درون‌گرا آمده و سبب شده کسب و کارها به سرعت بتوانند خود را متناسب با نیازهای مشتریان رشددهند و آگاهی از برند را بالا ببرند. بازاریابی درون‌گرا راه حل مناسبی جهت صرفه‌جویی در هزینه‌ها بوده، نرخ بازگشت سرمایه (ROI) را افزایش می‌دهد و یک سرمایه‌گذاری بلند مدت است. آژانس دیجیتال مارکتینگ ماکان با ارائه خدماتی مانند طراحی وب‌سایت و بازاریابی در شبکه‌های اجتماعی، زمینه را برای اجرای بازاریابی درون‌گرا برای کسب و کارهای مختلف فراهم می‌کند.

Digital Marketing...
ما را در سایت Digital Marketing دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : elena golchin mmarketing بازدید : 115 تاريخ : سه شنبه 6 آذر 1397 ساعت: 14:28